Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista lördagen i januari...bagatell 21

 

 

Någonstan mellan

himmel och jord sprids minnet

av dig för vinden

över ett oändligt hav

skönjer blicken din skugga




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-29 11:37



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Blir lite blank i ögonen när jag läser din fina text.
2022-02-02

  KattenKin VIP
Vackert.
2022-01-29

  Sparvögat VIP
Så oändligt vackert speglas minnets skugga…
2022-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP