Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafettskrivningen skuttar och flaxar vidare, mellan en handfull poet-pennor. Gunwale gav mig de glada, galna orden : finingång, världens, dingdingdång. Lagt till 18 så blir 21 ord.


interna fjärilars hjärna (stafett 29)

 

 

 

fulgula urgamla färskhärskarna

finner ultramodern finingång

fett trång

till fjärilsvärldens ihopbuntade

antennpublik

på/av/på

A-behöriga

gummibandsavstånd

kolossalklickar Tellusmiljarderna

DINGDINGDÅNG

musiksjukt stjärnspäckad

sångfjärranvingenätt

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-29 13:27



Bookmark and Share


  Chan VIP
Ressugen och läste sista ordet fel... "sån-fjärran-vinegrätt". Önskar nog vara nånannanstans där andra smaker finns. Många härliga ord!
2022-01-29

  TrollTörnTrappan VIP
Fint långsamläst och finfint tolkat.. hade gärna fått vara så..

För mig handlar den mest om internet (inklusive åskådning på fjärran håll) och massornas örons isolerade sammanknöddhet - kring festival o dyl, om än på till synes skilda kanaler?!
2022-01-29

    Lena Söderkvist VIP
DEN skulle behövas läsas upp på nobelfesten - av drottning Silvia. Superhäftig, fullständigt oefterhärmlig ordlek.
2022-01-29

  Gunwale VIP
Fick långsamläsa här. Kan det handla om fjärilar i magen - och hur att betrakta och hur att göra med dem? Kan man …med sin antenns Kontakt … förvandla dem, så att de plötsligen enbart står för fjärilsskönhet och inte för obehag? Hmmm … för det uppstår ju skön musik där, i de grammatiskt lite gåtfulla slutraderna!

2022-01-29
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP