Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.expressen.se/nyheter/sveriges-dyraste-stadsdel-ett-reservat-for-ovre-medelklassen/


Diminutiva poeter suger invigda poeter.

 Diminutiv är ett smeknamn för personer med grava funktionsnedsättningar, med ett stort behov av att i skrift pratas vid  om hur de mår och att urskilja sakerna omkring dem, en sorts energivampyrer.

Så läs de öppna sidorna med poesi för att få dem och stödja dem ....

De är tysta om sina tankar, och bevisar häftigt motsatsen, men de öppnar sajter där de behöver det digitala brevet med pompösa titlar.

Socialt togs sina barn och undersökte dem då fler och fler barn är nedsmutsade med fler doser av föräldrar och mor- och farföräldrar.

Dilemmat är hur man ska tas och berövas barnet, när föräldrar som driver en utbildningsplattform 2022. nu när bristen på lärarpersonal ger eko i grottskolan.

De nya drogerna får dem att hallucinera, de tror att allt tillhör dem, vad samhället har. De säger mitt Sverige, inte vårt Sverige och listisk manipulera.

Maj såg som igår den lilla poeten trampade en fågel i en vattenkyss, på kvällen skrev han en dikt om den färglösa fågeln och gick till och med på en demonstration dagen efter där han gjorde samma sak inför en tjock mur av poliser lång beväpnad med skyddsplåtar medan hen har rapporterats vara isolerad från covid.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-29 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP