Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dont

hade en liten tanke
den här sidan
har i stort sett samma demografik som bustigamummor.ru
40 + och desperat
inte för att det något dåligt
hoppas ni blev provocerade




Fri vers av decibellas yogurt
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-29 13:30



Bookmark and Share


  ToHi
mitt i prick
2022-07-13
  > Nästa text
< Föregående

decibellas yogurt
decibellas yogurt