Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om kvinnor som är fast med en kvinnomisshandlare och hur folk inte fattar varför man inte lämnar efter första slaget


Förstörd

Dag 1
En mystisk kille som har en mur om kring sig.
En mur ingen kan krossa.
Hans blick var så död och tom
Jag såg rakt igenom han
Jag ville så gärna nå han
Jag ville så gärna förstå vem han var

Månad 1
Ljuset som landar i hans ljus gråa även fån mig att smälta
Han gyllenbruna hy och hans taniga kropp skänkte mig värme och hopp.
När min trasiga själ mötes hans så blev 0,5 +0,5=1
Livet prövade oss med de hemskaste koncept.
Våldtäkter och sexuella övergrepp
Han stod vid min sida medans jag raderade vän efter vän.

Månad 2
Han gjorde slut, gång efter gång.
Mitt brustna hjärta hade bara en väg att gå.
Desperat efter närhet tog jag första bästa tills jag insåg vad som hade hänt
Allt var bara ett test och jag fick F på varje prov.

Månad 3
Det första slaget kom
Min ängel förvandlandes till en demon
Den brännande känslan när tårarna rann ner
Mitt hjärta dunkade så hårt
Jag föll ner på marken skakandes var tvungen att hitta en utväg
Tills jag förstod detta var min kropps sätt är skrika efter hjälp
Liggandes på marken med fullt medvetande så kunde jag inte ligga stil
Han fallde ner på knä och la mitt huvud i sin hand
Han var rädd att han hade förlorat mig

1 år
Jag hade fått nog av hans lekar
Jag hade fått nog av hans spel.
Det hade gått för långt och nu måste det ta stop.
Jag flydde till min bästa vän jag.
Jag fick ett nytt liv
Men min smak på män är inte så bra

13 månaden
Jag går tillbaka till han
Försöker fatta vad jag känner
Men glöden jag har haft har slocknat
Men än var han kär i mig


14 månader
Vi blev ihop
Ett halv år av harmoni och lycka
Jag kände att jag hade kontrollen
Jag kände mig så stark

1 år 6 månader
14 februari
Alla hjärtans dag
Jag firade med han och föreställde mig något fint
Men det ända jag fick för 1 och halv timme lång misshandel och en krossad mobil

2 år 6 månader
Nu är vi här jag bor granne med han
jag är med han
Jag är beroende av han

Nu tid
Jag tränger bort tårarna i hopp att han inte ska fatta att jag gråter




Fri vers (Fri form) av sky olausson
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-01-29 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sky olausson