Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förhoppningsvis - önskan - tro


Post festum

 

 

Minnen som tynger ner min lust till livet
dessa årtlal under livets framfart

Dem vill jag samla,  fästa dem
på gravstenar

fortsätter att leva i nuet
till dess min aska strös ut i sfären

Det fina, vackra
tar jag med mig
när vinden för mig bortom allt

- Min fria ande svävar -




Fri vers av Litchi VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-29 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP