Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självmedkänsla

 

Jag ska bära mina ärr 

som smycken.

 

Lära mig att 

sätta gränser, själv.

 

Alla mina tårar ska 

stelna till juveler. 

 

Av all min min gråt 

ska bara tystnad bli kvar. 

 

Jag ska sluta att skrika rakt ut 

och börja skriva istället. 

 

Lära mig att 

sätta gränser, själv.

 

Jag ska vara min "bästis" 

och vara snäll. 

 

Och jag ska påminna mig om

att alltid hålla huvudet högt. 

 

Lära mig att 

sätta gränser, själv. 

 

Jag ska tillåta mig att

älska mig själv. 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-01-29 19:39



Bookmark and Share


  ULJO
Snyggt
2022-01-30

  Den skrivande tysta
Jättefint!
2022-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP