Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karusell utan fötter

Min kvintessens är du.
Jag snurrar.
Och just nu, i farten, virvlar det spånflisor av det hus jag precis har raderat.
Huset av hopp. Av drömmar och tankevurpor. Av en identitet inlagd i slöjor.
Det virvlar.
Det virvlar av klänningen som syddes för mig. Måttbeställd och med mitt leende klistrad på utsidan.
Aldrig förr har dansen varit så vild.
Som nu.
Snurrar in den nya tiden.
Mellanskillnaden av mina förväntningar och det som blev.
Firar med högtidsdrink.
Och snurrar.
Virvlar in nya mönster. Som snöflingor.
Där rör jag mig, genom istiden, som en dans.
Som en dans.
hmm, jaaa
en slags
d a n s.




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-29 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP