Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han


han
ville måla

därför
klädde hon sig i vitt




Fri vers av Nerdissta
Läst 87 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-29 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta