Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

9

det stormade
och kappan vände
när hon insåg att
medvind och motvind
är samma vind




Fri vers av blimp VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-30 13:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
som ms lauryn hill sa:

"they hail you
they nail you
no matter
who you are"
2022-02-06

  Emanuel Sigridsson VIP
Här följer Du upp det jag anade (rätt eller fel) i "7".
2022-01-30

  Mats Edin VIP
Både fyndigt å snyggt
2022-01-30
  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP