Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dop

Jag döper mig
till mitt nya namn
i det stora blå,
himmelrikets avbild
Namnet klingar
över mörka djup,
dansar lätt över ytan
Jag döper mig
till någon
jag aldrig har varit
men är och ska bli
I himlen, havet
och vindens namn




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 93 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-30 16:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker särskilt om avslutningen!
2022-01-30

  Emanuel Sigridsson VIP
En välskriven text som bär hela den judiskt kristna kulturtraditionen på sina axlar. En befriande text om verkligheter.
2022-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta