Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags att gå vidare

Den vackra lilla bäck
jag leker i ibland
den glider ur min hand
såsom en tung säck

Men den måste väck!
den styr min själ i brand
och ock mot stupets rand
och båten springer läck

Det sköna är ej längre sant
om än i annan tid
det hjälpte mig uppför en brant

Men det får bli därvid
det nya det är också grant
dock ännu blott ett kid




Bunden vers (Sonett) av Bengt H VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-30 20:27



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Fint!
ny inriktning - nya steg - nya perspektiv!
2022-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP