Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stort nog för sorgen

när sommaren är här
kommer jag röra mig
till strandens bäddar
kommer ställa mig
vid havskanten
och låta vågorna
röra min fötter
så kommer jag böja
mig ner och sätta
sorgen på ett segel
och låta den röra sig ut
mot horisontens streck
där får den äntligen plats
i det oändliga havet




Skapa | Skriva av JonathanS
Läst 104 gånger
Publicerad 2022-01-30 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonathanS