Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jing o Jang - En självbiografi

Jag är allt
Men det är
Motsägelsefullt

Jag är din adligaste
kommunist
Jag är en sexig nördprofil
Jag är den mest extroverta
socialafobin
Jag stressar i tunnelbanan
Hejjar Bajen
Längtar tillbaka
till småstaden alla vill ifrån
Jag har stövlar på TC
Jag är PK-vegetarianen och djurrättsaktivisten
som jagar på helgen
Jag är femenist
och faller för
Killen som manspreadar
Jag älskar naturvetenskapen
Jag är en jävla estet

För jag målar
Oss
Motsägelsefullt
I svart och vitt
För du är konsekvent
konstant, logisk
motsägelsefri

Och jag är inte allt
Utan dig
Älskling





Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2022-01-31 14:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt! Härligt flöde i detta verk!
2022-02-03

  ljudit
? ? ?
yeah!
2022-02-01

  himlens hemlighet VIP
Opposits attract! Även inom en och samma person. Du är definitivt en jävla estet! Bra flow!
2022-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP