Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnan

Havet är stjärnan
på min himmel,
den jag ska följa
inifrån och ut
mot horisonten
Från kropp till själ
över vågorna,
ständigt skimrande
av förundran




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 78 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-31 15:31



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint om havets förtrollande makt
2022-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta