Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sep 2017 Espresso House


En annan värld

Du mötte vidöppen min blick
och jag höll bävande kvar den,
det var då jag helt oväntat fick
en glimt av den andra världen.

Du hade vänt dig om och du log,
över var min värkande ålderskris,
det var långt, långt mer än nog,
ett befriande varmt kärleksbevis.










Bunden vers (Rim) av Ulf Lundin VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-31 16:16



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Innerligt och vackert!
2022-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP