Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång förlåtelse

slogs, gapa och skrek
mörker, kaos och svek

tyst, stilla, gömd
oro, sårbar, glömd

minnen, ilska, hata
tittar ej tillbaka

för tidigt att förstå
låtsas det ändå

ilska tillbaka igen
hade det på känn

minnas vad som var
se ett litet barn

möter sprickor
har alltid
gått på kryckor

testar säga hej
kan någon hålla mig

möter varsamt skygg
värme, frid, är trygg

sen var det någon
annans tur
tittar in i skuldens bur

tala, våga, gråta
och slutligen förlåta




Skapa | Skriva av JonathanS
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-31 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonathanS