Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15

Jag är  trött på att behöva stiga upp
varje morgon, efter en sömnlös natt.
Jag är trött på att inte kunna sova.
Att varje morgon fightas med mitt
samvete, för att stiga upp.
Jag är trött på att vara instängd
i mitt vanliga liv. Tjäna kapitalet,
sälja min tid, förlora mitt liv.
Jag skulle vilja ha ett alias som Tyler Durden,
som sträcker upp ett ffinger i luften,
sparka ner brevlåden,
innan han hoppar in i bilen
och kör söderut tills tanken är tom.
Jag vill slå mig ut, hitta kickar,
låta adrenalinet pumpa i ådrorna.
Men jag är fast, fast i mitt eget liv på livstid,
utan nåder.




Prosa (100-ordare) av Alphard
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-31 23:25



Bookmark and Share


    Emmeline
"Sälja min tid, förlora mitt liv"
Vill också sparka ned brevlådan...
2022-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Alphard
Alphard