Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ånger i ett timglas

Att ångra allting men ändå inte
Så tveksam men ändå bestämd
Tiden går liksom den står still
Det hände nyss men i ett minne
Timglaset som töms och fylls på igen 
Men däremellan så tidlöst och tyst 
Att fånga dagen och släppa den lös
Allt av båda världar men ändå sin egen 
Ändlös väg men det finns alltid ett slut 
Likväl en ny början som kan ta vid 




Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 107 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-01 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan