Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nytt ur kvällstidningen.


Limerick 1/2

 

 

Biskop  T. Petterson i Visby stift

nu hans löften har blivit ett gift

Tro, Lära, Liv är ett

då är det inte lätt

att under alban ha en starkare drift.

 

(c) tk.




Bunden vers (Limerick) av thyra
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-01 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra