Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spira

rådlös bultar signalerna till

att älska gränslöst

vad är skillnaden 

bottenfrusen är upplevelsen efter timglaset

där livets värme just spirat

där hårt ånyo blivit böljande

där tiden börjar om 

där allt är möjligt 

 

( men inte du )

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-20 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP