Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gamla kära stafettskrivningen trippar på på nytt.. mellan en handfull poeter. Gunwale gav mig orden "indianerna, ståhej, parkeringsrutor". Lagt till 18 så blir 21 ord. Baserat på mina intryck under morgonens runda.


Rysk indian (stafett 30)

 

 

 

Försvunna parkeringsrutor

under februaris

återfallna snötäcke :

 

står "Förbjudet"..?

ståhej..!

 

Ur radhusfönstret stirrar

indianerna upprustade

med ansiktsmask

 

Blå mat..!

finns någon naturlig..?

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-02 20:10



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Du är på väg hem och ska ställa ditt fordon på p-platsen, men det har snöat så mkt att du inte ser var gränsen mellan förbjudet och tillåtet går… men så ser du lite text titta fram ”Förbjudet (att parkera här)”. Sen går du förbi radhusen, och där ser du genom ett fönster att Frölunda Indians spelar match mot ett lag i blått. TV:n och tittarna vrålar ikapp. Det blå laget ”äts upp” av indianerna… Det finns en naturlig förklaring till att Frölunda Indians är så bra - de e goa gubbar!
2022-02-07

  Cikoria Blå VIP
Ordlekar, färg och svart-vitt i en stimulerande samling.
2022-02-03

    Lena Söderkvist VIP
En vinklad fortsättning på indiantemat. Fast visst finns det blå mat som är naturlig - blåbär, blåbärssylt, blåbärsmuffins, blåbärskompott, blåbärssaft, blåbärspaj och torkade katrinplommon.
2022-02-02
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP