Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Back to place

 

Its not 

 ...its more like a broken heart scattered

 everywhere

i watch you putting it back to space

into place in pieces 

underneath there is all this breathtaking beauty

and i cant wait...

I cant wait to see it get back to its place 

back to life 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-07 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP