Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mormor är en fjäril

Du flyger som en fjäril
i din nya dimension.
För alltid du oss leder
och ger en intention.
Med varma fina händer
du gett oss all din kraft
med saknad ska vi minnas
den mormor som vi haft.
Du blir vår lilla fjäril
som flyger runtomkring
som viskar i vårt öra
och säger oss nånting.
Med kärlek i vårt minne
för alltid minns vi dig
för alltid i mitt sinne
där du finns till för mig.











Bunden vers (Rim) av Krimskramsan VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-02 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP