Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... till dig Felisie ... med det sällsynta namnet


Till Felisie

 

Felisie

min vän

bland dessa

diktare

 

Lyssnar

till

dina ord

dina aningar

 

Felicie!

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Monika A Mirsch VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-02-02 10:49



Bookmark and Share


    Annika J
Att lyssna på aningar är verklig vänskap.Fint!
2022-02-14

  Eva Helene VIP
Så vackert i vänskapens tecken.
2022-02-03

  Kungskobran VIP
Jag lyssnar på alla dina ord
de ger mig mod
2022-02-02

  Sparvögat VIP
En fin vänskap som vilar i ordens gåva…
2022-02-02

  Maria Sundelin VIP
Fint
Kramar
2022-02-02

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt.
2022-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP