Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen skiner

Hotande strålar

skickas obarmhärtigt hit

Snödrivan kvider




Fri vers av CicciWJ
Läst 151 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-02-02 11:31



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Härligt perspektiv
2022-02-03

  Bengt H VIP
Det är synd om snönniskorna.
2022-02-02

  Kajan VIP
Hög spänning inbyggd.
2022-02-02

    ej medlem längre
delen som kanske skulle
blivit snögubbe lider
när bilen klyver den itu
som omvänd celldelning
som fission
som två älskare isär

men snart, snart
i djupaste alperna
på den fjuttigaste vägen
åker samma bil
på skidsemester

en av barnen tjuter till
med fönstret neddraget
och lavinen och dess dån
gör att snögubbsdelen
får sin rättvisa
2022-02-02

    ej medlem längre
Riktigt snygg haiku.
2022-02-02
  > Nästa text
< Föregående

CicciWJ
CicciWJ