Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


All den tid vi vistas här

Det finns en tyngd i stenen
Snarlik det vemod hjärtat bär

Och i skogens sus en hjärtesorg

Det finns en längtan i var
fågels bröst
Efter en saknad solnedgång

Det finns en rörelse så vit och lätt
i varje molntuss övergång

Det finns ett hav av känslor
mellan ebb och flod
I de stänk av vemod hjärtat bär

All den tid som vi är här




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-03 10:40



Bookmark and Share


  Stisse
Vackert och tänkvärt. Livet är ett mirakel
2022-02-07

  ULJO
Sanslöst bra
2022-02-03

    Lena Staaf VIP
Vacker och vemodig dikt som beskriver sorgen över livets ändlighet.
2022-02-03

  Kungskobran VIP
Fint, gillar
2022-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP