Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vilar

I min tanke vilar du
om natten kommer du
med lätta steg
över golvet
barfota
ljudlöst

Vardagen har tagit oss hit
för att finna varandra i mörkret
jag lägger min arm om din midja
jag kryper intill
kysser din nacke

Av inte rädd för grå dagar
låt natten bli vår hemlighet
Värmen från din kropp
smälter samman vår hud

Som lågornas fämtniga
är dina andetag
Innan du böjer dig ner
för att smaka mina läppar

Jag finns för dig
när du vilar i mina tankar




Fri vers (Fri form) av Alphard
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-03 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alphard
Alphard