Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto, publicerat med godkännande från konstnären Louise Berg


Hon har glömt hur man ler

 


Förträngning är en gåva 
Glömskan är en mild famn
Tystnaden är välkommen 
Samarbetet förstod hon vikten av


Men i verkligheten brast
hon ut i tomma intet
Gick sönder lite i taget


Hon tänkte, kände,
parerade, placerade,  
ställde fötterna på tå


Hon går dit ibland
när det räcker
Dit hon inte kan nås 




 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-02-03 16:51



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Känns igen.. vackra ord om smärtan
2022-02-14

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vilken fantastisk dikt! Mycket vackert språk och känsla! En fin bild som inramar dina ord!
2022-02-05

    Lena Staaf VIP
Vacker och smärtsam dikt. Här ser jag en kvinna som försökt medla och kompromissa men som trampats ned och krossats. Glömskan kan vara en tröst men räcker inte altid.
Underbar bild!
2022-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP