Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och smärtan, den smärtan ...


c'est la vie

c'est la vie
c'est la vie

... går barfota på spegelskärvorna ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-03 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik