Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans igen

Glöm inte 

Bort livet

Närheten till varann

Besök så viktiga

Bryr sig

Om varann

Vara tillsammans

Umgås

Ta en telefon

Skriv brev

Känna på livets puls

Våga vara

I samma rum

Allt blir bra

Igen och Igen




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-03 21:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Upplyftande!
2022-02-04

  alicja lappalainen VIP
varma ord om vänskapen
2022-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP