Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en mald natt

packar natten i små lådor, i en av dem
några timmar av sömn, hackat
vaknar av konstigt ljud, som sedan inte hörs längre
analyserar, undrar, vad kan det vara,
ingen hemma, bara katten och jag.
håller på att somna om, kan inte dyka in i koma
ljudet hörs igen
spänner mig, undrande, rädd
går upp och kollar, alla rum tumma
och någonstans där mellan sömn och vakenhet
förstår jag spökets beskaffenhet
slappna aldrig, då snarkar du
din dumma




Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-04 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP