Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagborr

Borra i väggen, ingen annan vågar
Kan det vara gips eller betong
Han sågar, hamrar och skruvar
Allt för att inte göra intrång
Hans enda sätt att gottgöra
allt som gått snett -
att barnen alltför ofta fick höra
att de bara kunde förstöra.




Bunden vers av Oscar W.
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-04 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oscar W.
Oscar W.