Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nimbus

I mina ögon ser hon regnmoln
- ett mullrande nimbus
i mina konturer ser hon en rebus
Hon förstår att jag ibland
behöver sväva högt över allt annat
hon vet hur långt jag vandrat
Det enda hon säga sig kräva
medan hon flyttar närmare intill
är att jag vill hålla hennes hand
när jag kommer ner på land




Bunden vers av Oscar W.
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-04 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oscar W.
Oscar W.