Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

Med sorg i sitt bröst
satt han på sin ålders höst
med tröst i sina händer
Han minns alla bränder
han både släckt och väckt
alla relationer han knäckt
i berusad affekt

Med huvudet nedsänkt
minns han det liv han dränkt
med den flaska
han håller i sin hand
som gjort allt till aska och sand
inget blev som han tänkt
nu när han löser alla band
för att färdas mot fjärran land




Bunden vers av Oscar W.
Läst 113 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-04 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oscar W.
Oscar W.