Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vink

 

Kylan av och på 

Det är våren som vinkar

 Jag ser i syne 




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-04 14:12



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Hoppas !

Här i södra Finland väntas i helgen 20 cm påfyllning av snö till de nära 30 vi redan har.

Blir en underbar vårflod att leka i.
2022-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP