Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkeslös



Den tidlösa ensamheten
Socialt beteende
Kraften sinar
Tidens mönster varierar
från individ till individ
Förnuftet vinner över förståndet
när tiden hunnit ikapp
Glädjen är syster
till sorgen




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-04 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP