Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen början, inget slut


Evigheternas evighet


Någonstans
förnimmer jag stjärnorna

Även
om jag blundar

Därifrån
kom jag

Och dit
ska jag åter vandra




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-05 17:54



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Din hälsning från stjärnorna
lyser i min natt.
Tack för ditt poetiska
ljus!
2022-02-06

  lodjuret/seglare VIP
Helt okey läsning alltså...
2022-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST