Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min egen fantasi

På millisekunder förmedlas omvärlden
genom nervceller
till min hjärnas tolkningscentral

Synintryck
hörförnimmelser
hudens beröring
tungans smakupplevelse

Vad är garantin då
att det jag upplever
är verkligheten

Kan något hindra mig
från att leva
i min egen fantasi
utanför verkligheten
i min hjärna?




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-05 19:45



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Mycket modernare och bättre beskrivet än Immanuel Kant någonsin lyckades.
2022-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP