Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild.


lyst/ur liv

Jag såg i en dröm en natt, en stjärnas ljus,

fälla sitt sken över livets brus.

Tveka, ta steget och sedan dö.

 

Så ser vintern på våren och våren på

snödrivans tö.

 

Vaknade omilt i tidig timma

av vatten som tvunget var att rinna

mindes känslan av mod och ett sista 

man kan vara glad att något dör

men ändå sörja att det mista.

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-05 19:58



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Gripande seren skönhet,

utan restriktioner
- en internetkram
från Din poetvän
*CHRISTER KYREUS
2022-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP