Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gift

 

Ljuvlig andetagsberöring
av blottad hals...

  
får blänkande ögon
fyllda av hunger att följa
lekande fingertoppsvandring
över böljande kullar och hemliga skrymslen
en rikedom av skönhet 
för honom där att ivrigt smaka
 av berusande nektar
och dofter 


 Läppars erotiska smekning
över tungfuktad hud
finner skälvande längtan
efter tillfredsställelsens fullkomlighet
då hans manlighet
i ord och kraftfull handling
 tränger än djupare in
i hennes inre
djurisk het ångande åtrå 
frustar vilt otyglat vällustigt
i hänryckningens rus
då fördämningar
brister

 
Han för och hon följer
precis dit han vill...

 

så han tar henne


om igen



 på sinnenas förföriska resa
styrd av hettans mest förbjudna drömmar
och djupets innersta begär
fram till himmelsk
njutning


*




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-02-05 22:39



Bookmark and Share


  Olof Johanson
En het akt vackert skildrat
2023-07-29

    Björka
härligt
2022-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP