Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grönare på andra sidan

löftesrika 

både dina och mina 

(grönare 

på 

andra sidan)

gräs 

smular växer 

tvättar under naglar

kittlar mellan tårna

grunda mig

eller grinda mig 

barfota

kanske till små små korn

smakar sött

lite i taget

det går inte att svälja en hel skog

jag hade gått vilse i dig då

ville du

vara vilse

i mig så?

 

 

 

 




Fri vers av skamfilad
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-25 10:13



Bookmark and Share


    Max Ludvig
Så jävla fint, du är så bra!
2022-02-25
  > Nästa text
< Föregående

skamfilad