Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


GLÖM ALDRIG

glöm adrig

att du bara är en människa

det är okej att inte må bra

skrik, grina ut

och låt allt ta sin tid

om det så är månader eller år

när man är utmattad

kan man bara inte rycka upp sig

man måste få läka ut

 

 

anits  5 februari 2022




Fri vers av anits VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-02-05 22:53



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så sant du skriver, bra!
2022-02-06

  ULJO
Viktigt det du säger
2022-02-06

  Feliaxel VIP
Kloka ord du förmedlar
2022-02-06

  Bibbi VIP
Amen!

2022-02-06

  Niliboy
Vi är ganska små människor när ohälsan sätter in, vi ber om lindring, men ibland hr han inte våra böner! Så känns det i varje fAll!
2022-02-06

  Koloristen
Bra där!
2022-02-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP