Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya livet vid bergens kant


Mitt nya liv startade för sex dagar sedan
Jag flyttade närmare bergen.
Tänkte att detta var något som min hädangångne far
hade något med att göra.

I barndomen spenderade vi helgerna med pappa, många gånger i bergen.
Grillade korv, paddlade kanot och strövade omkring.
Vilken start och gåva jag fick där inser jag nu.

Även om jag motvilligt dragits hitåt, så förstår jag den underliggande orsaken till att jag hamnat här.
Traumat är löst och triggern upplöst.

Det fanns bara gott i dessa minnen, men dessa har under åren skuggats av mindre goda minnen i relationen.
Kanske är det så att jag har läkt.










Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-06 08:19



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Naturen har en läkande kraft.
2022-02-07
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP