Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Texten är lätt inspirerad av vad Nanna X säger sig ha drömt ihop. Själv drömde jag för flera år sedan att jag 'nätade en boll', i spelet tennis. Tennis är inte släkt med sporten att dricka sin skål ur en mugg av tenn med 'on the rocks'.


En nära-ko upp level se (8)






'Ko vid 19', kan nog inte vara en anspelning på
'hål nr 19' i spelet på en golfbana
(skiljer sig från bangolf)

där gräset syns vara 'mera grönt' på banan intill,
när spelet bara är på sjunde.
En ko brukar inte

spela golf även om det är vetenskapligt bevis'at
att de uppskattar gräs. Vad som
menas med gräs,

kan diskuteras. Även om en del tips kan finnas
medlemmar emellan så brukar
det mera gälla börs

än just gräs. Även om en ko syns beta på ängen,
de sällan gör det 'på bana sex',
utan mera på

stängslat område,
där strömmen går
vilt till i fors å...

(2022 12 12 )




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-01-30 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP