Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag kunde tala

Om jag kunde tala
liksom på riktigt formulera
hur häpet märkligt livet är
alla obesvarbara frågor

Då hade du förstått
inte våndats mera
över havet av beständig föränderlighet
och att det
till syvende och sist
går i vågor




Fri vers (Fri form) av louise svensson
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-06 15:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du ser ut som rihanna. fast med snyggare frisyr. förlåt om jag är ytlig. ska somna om nu. hej.
2022-02-07
  > Nästa text
< Föregående

louise svensson
louise svensson