Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I flykt

Om bara alla visste

Hur jävla tufft det va´

 

Att vara den där siste

Som sanningen väl sa

 

Att bygga själv på ofri grund

Det straffar sig min vän

 

Det funkar kanske bra en stund

Men vacklar gör du sen

 

Jag vill flyga över ängderna

I solen varje da´

 

Högt över mängderna

Och känna mig så bra

 

Men vingarna är alltför små

Och fyllda utav hål

 

Jag flaxar allt jag kan förmå

Min vilja är av stål

 

Och jag lyfter i en drömvärld blå

Mot fantasiens mål

 

Jag ska varenda jävel klå

Det finns ingen kvar jag tål

 

Jag vill flyga över ängderna

I solen varje da´

 

Högt över mängderna

Och känna mig så bra

 

När fajten slutat och jag står

Med trasig blodig kropp

 

Jag inser att det inte går

Att nånsin kravla opp

 

När det du kommit bort ifrån

Är med dig varje dag

 

Mitt liv det har jag fått som lån

Till mitt sista andetag

 

Jag vill flyga över ängderna

I solen varje da´

 

Högt över mängderna

Och känna mig så bra




Bunden vers av Ruda
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-07 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruda
Ruda