Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Renåssans

Poesi verkar vara på utgående om vi tittar i bokhandelns hyllor. Biblioteken har en mager utlåning av genrens böcker.

Kan poesin få en renässans?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-01-28 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP