Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När det kommer till att förklara saker och ting för en mindre allmänhet har det fallit på min lott att göra just det. Trots att även andra textförfattare tyckt sig det fallit på just deras. En av dem återfanns förr i tidskriften MAD.


Filosofisk förklaringsmodell 2022 02 07






Uppsala stadspark heter nog inte just så,
men räknas kanske till att vara det,
blott den befinner sig geografiskt sett i Uppsala
samt är stor nog att få plats mera just där.

Parker är ofta av just det slaget, att de får
plats på platsen ifråga. Ungefär som en del
av de hus vilka kunna ses som närapå klättra
på varandra av rena utrymmesskäl.

Uppsala, mycket kan nog sägas om den orten,
men förutom att vara ett tänkt bokslut för
kärnavfall från en del reaktorer, finns det ett
samhälle i trakten vilket fått, hör och häpna,

stadsrättigheter. Inte som du först trodde,
statsrättigheter och har sålunda sällat sig
till turistorter som Sigtuna, Gränna samt
Lilla Berg. Jag har namnet här på tungan.





(I brist på en bild från staden ifråga
finns här en bild från någonstans
söder om huvudstaden, som du ser)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-08 06:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP