Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Stora, stora, stora' är inte alls reklam utan istället för 'tora, tora, tora' vilket var ett stridsrop av de japanska indianerna under ett världskrig för nu så länge sedan. Jag är alls ingen anhängare av krig, bara för att jag läser decka


Elitkåren för godtyckligt yttrande





Som Estrida Skuggveronika
sade idag till
bästa väninnan. Någon

skriver en text
och har sina
egna möjliga tankar

kring den. Läsaren
har sin egen
tolkningsfrihet, kanske den

enda friheten numera
och väljer att
kommentera eller bara

hålla inne sina
möjliga känslor kring
sin som yttrandefrihet...

men, det är
ju två friheter...
Går det verkligen?

Jag som läsare
kan ju inte
veta om pennföraren

ville säga något
särskilt eller inte,
med sin text

och den kan
ju inte vara
tankeläsare heller om

någon läser texten.
Hurra för friheten
av vara sig

själv närmast, närmast.
Närmare än så
koms det inte.



(Texten har legat i utkast sedan 2022 02 07)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-12-09 23:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
visste inte att du va ensam. bara sjuka människor skriver. resten lever.
2022-12-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP